Barngrupp 45 minuter

Höstterminen 2018 och vårterminen 2019

Höstterminen 2018 startar söndag den 26 augusti och avslutas den 16 december.

Vårterminen 2019 startar söndag den 6 januari och avslutas den 9 juni.

Det finns två grupper att välja på:
Grupp 1: Söndag kl. 14.00-14.45.
Grupp 2: Söndag kl. 14.45-15.30.

Dessa två grupper är nästa nivå efter knatteridning. Barngruppen passar de som ridit en del sedan tidigare, till exempel vår knatteridning men som fortfarande inte är riktigt är redo för våra ordinarie en timmes lektioner.

Om barnet red föregående terminen så har ni kvar platsen och ridlektionerna fortsätter som vanligt med start enligt ovan. Skall barnet inte fortsätta att rida så kom ihåg att omgående meddela det. Kursen omfattas av våra regler om uppsägning. Nya elever anmäler sig enligt nedan.

Man måste som förälder vara med som ledare och gå bredvid hästen om det behövs och barnet vill det. I mån av tillgång kan ni få hjälp av ungdomsledare.

Vi har lektioner alla dagar i veckan, är ditt barn moget att gå vidare till en högre nivå så hör av dig till oss så kan vi säkert lösa det.

Höstterminen 2018 och vårterminen 2019
består av 40 ridlektioner och betalas vid 4 tillfällen under året.

Kostnad per betalningstillfälle/period 1100 kr

För pappersfaktura tillkommer en aviseringsavgift på 25 kr.
Skicka meddelande till lars@stallbalans.se om du vill få din faktura enbart via e-post, om du inte redan har gjort det tidigare.

Ridperioder och sista uppsägningsdatum
Har du accepterat en ridplats är du betalningsansvarig för hela perioden. Skall du sluta att rida så måste du säga upp din ridning senast sista uppsägningsdag enligt nedan. Uppsägningen skall ske skriftligen via mejl till a-k@stallbalans.se. I annat fall fortsätter ridningen som vanligt och du är betalningsskyldig för kommande period.

Period 1:    26 augusti t.o.m. 28 oktober. Sista uppsägningsdag för nästa period 3 oktober.
Period 2:    4 november t.o.m. 20 januari. Sista uppsägningsdag för nästa period 19 december.
Period 3:    27 januari t.o.m. 31 mars. Sista uppsägningsdag för nästa period 6 mars.
Period 4:    7 april t.o.m. 9 juni. Sista uppsägningsdag för nästa period 21 juli.

Medlemsavgift 300 kr per kalenderår till Ridsällskapet Balans tillkommer vid första betalningstillfället om du inte redan är medlem sedan tidigare.
Läs mer om medlemskapet här...

Läs mer under Information & regler om våra villkor när ni rider hos oss.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Följande ska framgå i din anmälan:

Vilken kurs d
in anmälan gäller. Elevens namn, personnummer samt föräldern/vårdnadshavarens namn, adress, telefonnummer och den mejladress som fakturan skall skickas till.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se


Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterad 2018-08-11