Barngrupp 45 minuter

Ridår 2020-2021

Det finns två grupper att välja på:
Grupp 1 rider söndag kl. 14.00-14.45. Fullbelagt, endast anmälan till ridkö
Grupp 2 rider Söndag kl. 14.45-15.30.
Fullbelagt, endast anmälan till ridkö

Första ridtillfälle är period 1 med start söndag den 23/8 2020.

Dessa två grupper är nästa nivå efter knatteridning. Barngruppen passar de som ridit en del sedan tidigare, till exempel vår knatteridning men som fortfarande inte är riktigt är redo för våra ordinarie en timmes lektioner. Om barnet red föregående terminen så har ni kvar platsen och ridlektionerna fortsätter som vanligt med start enligt ovan.

Man måste som förälder vara med som ledare och gå bredvid hästen om det behövs och barnet vill det. I mån av tillgång kan ni få hjälp av ungdomsledare.

Vi har lektioner alla dagar i veckan, är ditt barn moget att gå vidare till en högre nivå så hör av dig till oss så kan vi säkert lösa det.

Ridningen är uppdelat i fyra ridperioder bestående av 10 lektioner i varje period.

Kostnad per ridperiod 1150 kr

Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Ridperioder och sista uppsägningsdatum
Läs mer under rubriken "Ridperioder och sista uppsägningsdatum".

Medlem i Ridsällskapet Balans
Medlemsavgift 300 kr per kalenderår till Ridsällskapet Balans tillkommer på fakturan för ridperiod 3 i början av ett nytt kalenderår, om du redan är elev. Nya elever betalar vid första fakturatillfälle. Läs mer om medlemskapet här...

Information och regler
Läs mer under Information & regler om våra villkor när ni rider hos oss.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Följande ska framgå i din anmälan:
Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress samt vilket kurs ni är intresserad av. Berätta lite om elevens ridvana, t.ex. nybörjare eller om ridvana finns sedan tidigare. Exempelvis kan du skriva "nybörjargalopp" eller "hoppning". Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn, adress och telefonnr anges. Vi måste även veta till vilken e-postadress fakturan skall skickas till. (Tänk på att använda en e-postadress du kan läsa året runt, ex. under din semester).

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda. Har du accepterat platsen så är den bindande, för uppsägning se våra regler.

Föregående år
Information om föregående års ridperioder och priser hittar du här

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se


Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterad 2020-08-03