Barngrupp

Vårterminen 2018

Söndagar, start den 11/3
Det finns två grupper att välja på:

Tid kl. 14.00-14.45. Grupp 1
Tid kl. 14.45-15.30. Grupp 2
14 st lektionstillfällen

Påsklovsuppehåll 1/4
Sista lektionsdag 17/6

Pris: 1400 kr


Har du accepterat erbjuden plats så är du betalningsansvarig för hela kursen.
Faktura skickas enbart via e-post.

Medlemsavgift på 300 kr för år 2018 till Ridsällskapet Balans tillkommer utöver lektionspriset. Läs mer om medlemskapet här...

Dessa två grupper är nästa nivå efter knatteridning. Barngruppen passar de som ridit en del sedan tidigare, till exempel vår knatteridning men som fortfarande inte är riktigt är redo för våra ordinarie en timmes lektioner.

Om barnet red föregående terminen så har ni kvar platsen och ridlektionerna fortsätter som vanligt med start enligt ovan. Skall barnet inte fortsätta att rida så kom ihåg att omgående meddela det. Kursen omfattas av våra regler om uppsägning. Nya elever anmäler sig enligt nedan.

Man måste som förälder vara med som ledare och gå bredvid hästen om det behövs och barnet vill det. I mån av tillgång kan ni få hjälp av ungdomsledare.

Vi har lektioner alla dagar i veckan, är ditt barn moget att gå vidare till en högre nivå så hör av dig till oss så kan vi säkert lösa det.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när
ni rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmäler gör du genom att skicka ett mejl till a-k@stallbalans.se.
Vi hör av oss så fort en plats blir ledig.

Följande ska framgå i din anmälan:

Vilken kurs din anmälan gäller. Elevens namn, personnummer samt föräldern/vårdnadshavarens namn, adress, telefonnummer och den mejladress som fakturan skall skickas till.

Vi bekr äftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se


Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 201
8-01-14