Miniläger för barn sommaren 2017

Fullsatt, men du kan anmäla dig till reservplats!

Måndag den 3/7 till och med onsdag den 6/7.
Kl: 10.00-ca. 14.00.

Pris: 850 kr. Fika/smörgås m.m. ingår.

För denna kurs är det inte obligatoriskt att vara medlem i Ridsällskapet Balans. Vill man vara med där och ta del av föreningens fördelar som exempelvis försäkring så betalar du 300 kr/år
i medlemsavgift.

Om ni önskar vara medlem även under denna kurs så måste det meddelas till Anna-Karins mejladress a-k@stallbalans.se.
Fortsätter eleven att rida i en ordinarie ridgrupp så är medlemskapet obligatoriskt. Läs mer om medlemskapet här...

För barn som har lite eller ingen ridvana, ålder från 5 år. Föräldrar får gärna delta med de yngsta barnen. Begränsat antal platser.

Ridning barbacka till och från beteshagen, ca. 1 km enkel väg, samt lektionsridning ca. en timme varje dag. Teori har vi när vi fikar och övrig tid umgås vi med hästarna. Vi lägger stor vikt på balansträning och att ha kul till häst.

Lektionsridningen sker i två grupper indelade efter ridvana.

Instruktör är Anna-Karin. Hjälpledare kommer att finnas med.

Då vi fått din anmälan skickar vi ut en faktura enbart via e-post. För att bli garanterad plats skall denna betalas på senast angiven betalningsdag.

Anmälan är bindande och avgiften är endast återbetalningsbar om ersättare kan sättas in eller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan
Anmälan kan du göra genom att antingen skicka uppgifter med e-post eller vanlig post. Det går även bra att höra av sig direkt till Anna-Karin på telefon; 070-6048050.

Vi behöver följande uppgifter i din anmälan:
Elevens namn och personnummer, telefonr, fullständig adress, vilket läger som avses och till vilken e-postadress fakturan skall skickast till. Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn och adress anges. Är ni kund sedan tidigare räcker det med att ange kundnummer, men ange även den e-postadress som fakturan skall skickas till. Tänk på att använda en e-postadress som ni läser även när ni är ledig.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om du fått en plats. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen, för det kan uppstå fel i postgången.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Mobil: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen till en härlig sommar hos oss!

Uppdaterad 2017-02-22

Liten ponny tecknad