Igångsättnings- och träningsläger för dig över 12 år

13/8-17/8. kl: 10.00-14.00.

Nivå:
Du skall klara hästen i alla gångarter, även ute i skogen.

Veckan börjar med lättare ridning efter betesvilan
sen höjer vi nivån stegvis. Vi kommer att rida i grupper, troligtvis är vi klara omkring kl. 14.00 men det kan ta lite längre tid.

Alternativ 1: Pris: 600 kr.

Dag 1: Vi rider hem hästarna från betet, pysslar om och snyggar till dem i stallet efter betesvilan. Fikapaus. Ett kortare pass på ridbanan därefter.

Dag 2: Vi rider ett lätt dressyrpass med instruktör på ridbanan alt i skogen. Gemensam fikapaus.

Dag
3: Dressyrpass med instruktör på ridbanan. Gemensam fikapaus.

Dag 4: Dressyrpass med instruktör på ridbanan. Gemensam fikapaus.


Dag
5: Lättare markarbete, lite hoppning med instruktör. Vi avslutar dessa dagar med att grilla lite god mat, alla får ta med sig det man vill grilla och vi gör en sallad tillsammans där vi står för ingredienserna. Avslutande fika.

Vill du delta med egen häst så går det bra, då
är du med från dag 2 med ett ridpass om dagen.

Alternativ 2:
Pris: 1000 kr. Som alternativ 1 men med 2 ridpass per dag och du får välja 2 ridskolehästar beroende på hur många som vill vara med.

För att delta måste du vara medlem i Ridsällskapet Balans, är du inte medlem sedan tidigare så tillkommer en medlemsavgift på 100 kr.
Du behöver inte
vara ridelev eller ha deltagit i vår ordinarie lektionsverksamhet.

Den som vill tälta/sova över vid stallet får göra det på egen hand utanför ridskolans regi och med förälders tillstånd.

Instruktör är Anna-Karin.

Anmälan

Bindande anmälan till a-k@stallbalans.se senast den 24 juni.
Ange vilken häst i första och andra hand du önskar ta hand om under veckan. Vill du ta hand om 2 hästar måste du även ange det och vilka hästar du önskar. Jag kommer att göra mitt bästa för att alla ska bli nöjda men ibland kan ju en önskad häst bli halt eller av någon annan anledning inte kunna ridas, då kommer du att få en annan häst i stället. Jag kan alltså inte garantera att du får din önskehäst.

Då vi fått din anmälan skickar vi ut en faktura. För att bli garanterad plats skall den betalas på senast angiven betalningsdag. Avgiften är endast återbetalningsbar om reservdeltagare kan sättas in eller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Följande bör framgå i din anmälan:
Elevens namn och personnummer, telefonr, fullständig adress och vilket läger som avses. Om eleven är under 18 år skall anmälan göras av förälder/vårdnadshavare där även dennes namn och adress anges.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om du fått en plats och vilken häst du fått. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen, för det kan uppstå fel i postgången.

När det är fullbokat kommer det att framgå här på hemsidan.

Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen till en sista skön vecka under sommarlovet!