Knatteridning För barn upp till ca. 5 år.

Vår
terminen 2018

Söndagar, start den 11/3
Tid kl. 15.30-16.00
14 st lektionstillfällen

Påsklovsuppehåll 1/4
Sista lektionsdag 17/6

Pris: 1260 kr


Har du accepterat erbjuden plats så är du betalningsansvarig för hela kursen.
Faktura skickas enbart via e-post.

Medlemsavgift på 300 kr för
år 2018 till Ridsällskapet Balans tillkommer utöver lektionspriset. Läs mer om medlemskapet här...

Lektionerna kommer att bestå av ridning med tonvikt på lek, mycket balansövningar och lite trav. Helt enkelt att lite smått få känna hur det känns att rida och skapa en trevlig relation till hästar och ridning utan att ha några som helst krav på att kontrollera hästen. Vi fokuserar på det som är bra och ger mycket positiv respons till barnen.

Man måste som förälder vara med som ledare och gå bredvid hästen.
I mån av tillgång kan ni få hjälp av ungdomsledare. Lektionerna är en halv timme långa, eftersom barnen inte orkar längre tid då de är så små.

Om barnet red föregående terminen så har ni kvar platsen och ridlektionerna fortsätter som vanligt med start enligt ovan. Skall barnet inte fortsätta att rida så kom ihåg att omgående meddela det.
Nya elever anmäler sig enligt nedan.

De nybörjare som är fem år och äldre kan även få plats i nybörjarridning för barn eller barngrupp 45 minuter. Åldersgränsen är lite flexibel för barnens bästa.

Vill du fortsätta även efter denna kurs så är du garanterad en ridplats. Vi har lektioner alla dagar i veckan, är ditt barn moget att gå vidare till en högre nivå så hör av dig till oss så kan vi säkert lösa det.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmäler gör du genom att skicka ett mejl till a-k@stallbalans.se.
Vi hör av oss så fort en plats blir ledig.

Följande ska framgå i din anmälan:

Vilken kurs d
in anmälan gäller. Elevens namn, personnummer samt föräldern/vårdnadshavarens namn, adress, telefonnummer och den mejladress som fakturan skall skickas till.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se


Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterad 2018-01-14