Klubbtävlingar 21/10 - 22/10 -06


Tyvärr så måste vi ställa in tävlingarna i helgen p.g.a. vädret. De kommer att flyttas fram till våren i stället. Ytterligare information kommer under helgen.

Vill Du tävla hos oss?
För att delta i RSB/Stall Balans klubbtävlingar måste Du vara medlem hos RSB. Är Du inte medlem, kan Du lösa medlemskap genom att betala in medlemsavgift 100 kr/termin eller 200 kr/år till föreningens plusgiro 23 51 16-1 eller betala på plats innan start. Lektionsryttare betalar sin medlemsavgift via Stall Balans tillsammans med ridavgiften.

Samtliga som är ridelever hos Stall Balans skall anmäla sig på anmälningslistor som finns i stallet. Övriga kan anmäla sig antingen på anmälningslistorna i Stallet eller genom att mejla in anmälan till elisabeth.ke@telia.com. Det går även att ringa Lisa på telefon 070-3772951.

Anmälan ska innehålla namn på ryttare och häst/ponny, om det är en ponny ska kategori anges. Ange vilken/vilka klasser Du vill vara med i och telefonnummer, där vi kan nå Dig. Har Du behov av spilta eller box, så skriv det också, så att vi kan planera på bästa sätt. Anmälan senast 16 oktober.

Hälsningar

Lisa/Ridsällskapet BalansLäs mer i bifogade dokument!


Dressyr 21 oktober


Hoppning 22 oktober