Lastclinic

med

Lars Lindvall

27 februari 2010, med start kl 11.15

 

Den 27 februari 2010 håller vi en lastclinic, där vi får hjälp med och lära oss hur vi kan hantera svårlastade hästar och förstå och tolka hästens beteende. Vi är glada över att få hälsa Lars Lindvall välkommen till oss på Stall Balans för en intressant dag. Lars har en gedigen och lång hästerfarenhet och använder ledorden Lydnad, Mjukhet och Samarbetsvilja när han arbetar med hästar – och hästfolk!

Upplägget blir ungefär en timmes jobb med häst, som varvas med teoripass. Behöver någon häst mer tid, så får den det. Hästen kommer i första hand och arbetet med hästen anpassas helt efter varje deltagande hästs förutsättningar.

Vi har sju anmälda hästar till denna clinic med varierande problem; allt från unghäst som behöver introduktion i lastning så att det blir rätt från början, rädda hästar och hästar som vi uppfattar som tjuriga och envisa!

Vill Du vara med om intressant dag som åskådare? Vi erbjuder åskådarplats för 50 kronor. I biljettpriset ingår fika. Under clinicen hålls anläggningen stängd för övriga aktiviteter.

Välkommen till en intressant dag!

Lisa/Ridsällskapet Balans

gront_kort4[1]

 

 

 

 

                                     

Faszet – som här tjänstgör som övningsponny vid lastningsgenomgång när vi har Grönt Kort-kurs!