Dressyrträning för Ann Rundlöf, 16-17 maj 2009

 

 

Äntligen har vi kunnat boka in efterlängtad dressyrträning på Stall Balans!

 

Helgen 16-17 maj kommer c-tränaren i dressyr och aktiva, välmeriterade tävlings­ryttaren Ann Rundlöf upp till oss och håller helgkurs i dressyr.

 

Om Ann
Rundlöf tillsammans med elevhästen Fariola. Ann har tävlat Fariola i medelsvåra klasser.

Ann är alltså c-tränare i dressyr, är själv aktiv tävlingsryttare och har startat upp till svår B. I meritlistan finns bland mycket annat seger i Prix St Georg.

 

Ann, som bor norr om Stockholm, är 43 år, gift och har en dotter på 8 år. Om sina hästar skriver Ann: ”Jag har en gammal märr på 19 år, som jag tävlat svår klass med och som jag nu har förmånen att kunna ta föl på”. Äldsta fölet är ”Lillan”, född -06, som Ann nu håller på att rida in. I unghästskaran finns också ”Rolle” som föddes förra året. Och snart är det dags igen – Anns sto går i väntans tider och beräknas föla under första majveckan. Spännande!

 

Ann har eget företag, där hon bedriver avel och utbildning av både häst och ryttare och dessutom jobbar hon med redovisning.

 

Dressyrträning på Stall Balans

Under träningshelgen har Du som är medlem hos Ridsällskapet Balans förtur till tränings­pass. I mån av utrymme kan ekipage från andra klubbar delta.

 

Du kan anmäla Dig till

 

§  Enskilt dressyrpass, 40 minuter  Pris 300 kr

§  Programridning, ca 30 minuter Pris 300 kr

§  Teoripass, lördag kväll. Ingår för den som deltar i träning. Mot en mindre avgift erbjuds plats också till andra intresserade. Finns intresse kan vi göra något mer av detta och
t ex äta tillsammans.

 

Ett väldigt bra upplägg är välja två pass – ett på lördag och ett på söndag! Som ryttare hinner man få otroligt mycket med sig i bagaget genom att vara med på helgkurs, d v s rida två pass under helgen!

 

Anmälan till enskilt dressyrpass och programridning är bindande och Du är betalningsskyldig även om Du får förhinder. Du har möjlighet att själv ordna ersättare vid eventuellt för­hin­der.

 

Eventuellt kan vi erbjuda delade pass, d v s två ekipage samtidigt, och då kanske något längre i tid än ett enskilt pass. Är Du intresserad av ett delat pass, skicka ett mejl till mig, med intresseanmälan, så undersöker jag vad som är möjligt. 

 

Din anmälan ska innehålla Ditt namn, personnummer, telefonnummer och e-postadress. Du ska också skriva vilken häst/ponny Du deltar med. Om Du deltar med ponny, ange kategori. Ange också i Din anmälan, på vilken nivå Du befinner Dig. Och självklart vad Du anmäler Dig till: dressyrträningspass eller programridning. Om anmälan gäller programridning ska Du ange vilket program Du önskar rida. Kom ihåg att tydligt ange om önskar två pass! Du kan även önska dag, men beroende på hur anmälningarna kommer att se ut, kan Du inte garanteras dag eller tid. Men vi kommer självklart att försöka planera på bästa sätt för alla!  

 

Om Du vill delta i dressyträningen på ridskolehäst/ridskoleponny tillkommer hästhyra enligt gällande taxa. Ange i anmälan förstahands- och andrahandsval.

 

För ekipage utifrån erbjuds kostnadsfri uppstallning i box eller spilta i mån av plats. Ange i anmälan om Du önskar uppstallning.

 

Bindande anmälan mejlas till lisa@stallbalans.se. Samma e-postadress använder Du för intresseanmälan till delat pass. Platserna fördelas i den turordning anmälningarna kommer in. Formulär för anmälan finns här. Det går också bra att skriva ett eget mejl med de uppgifter som vi önskar enligt ovan.

 

Jag är säker på att vi kommer att få en jättebra träningshelg tillsammans med Ann! Det känns väldigt, väldigt bra att vi äntligen kunnat boka en duktig dressyrtränare och jag vet att vi är många som längtat efter detta! Ta nu vara på detta tillfälle och boka träning dag ett och programridning dag två eller boka två träningspass; ett på lördag och ett på söndag! Påminner om möjligheten till tävlings- och träningsbidrag. Mer information finns i medlemsbrevet 2 (finns på hemsidan).

 

Frågor eller funderingar? Hör av Dig till mig!

 

Hälsningar

 

Lisa

Tel 0920-697 44, 070-377 29 51 eller e-post lisa@stallbalans.se