Träningsdagar Hoppning och Dressyr
12-15 augusti 2024

Med fokus på hoppning eller dressyr. Kursen riktar sig till elever som har god ridvana och vill träna för instruktör mer intensivt några dagar i följd och har som målsättning att tävla eller tävlar i dagsläget.
Kursen riktar sig till både ungdomar och vuxna med ridskolehäst eller egen häst.

1 ridpass á en timme per dag i grupper om 6-8 elever i varje, förutom en av dagarna då vi även rider ut på kvällen. Före uteritten träffas vi för att grilla och ha det trevligt. Du tar själv med dig det du vill äta.

Vi sätter ihop grupperna efter nivån på deltagare, begränsat antal deltagare. Både vuxna och barn kan delta då vi gör ridgrupper efter nivå.

Observera att då det gäller hoppningen så är det inte hoppning varje dag utan vi varvar med markarbete inför hoppningen för hästarnas skull.

Vi bjuder på saft/kaffe och kakor under dagen om man vill stanna före eller efter sin ridning, vill man ha lunch eller annat fika tar man med sig.

Pris 1750 kr för hoppkursen, 1600 kr för dressyrkursen.

Skriv i din anmälan om du är intresserad av dressyr eller hoppning samt vilken häst du vill delta med. Det går även att delta i båda kurserna. Ge gärna förslag på två hästar om du deltar med ridskolans häst.

Då vi fått er anmälan och vi har bekräftat att ni har fått en plats, så skickar vi ut en faktura enbart via e-post.

För att bli garanterad en plats skall fakturan betalas på senast angiven betalningsdag.

Anmälan är bindande så du är ansvarig att betala avgiften om inte en reservdeltagare kan överta din plats. Anmälan måste göras av förälder/myndig person om du är under 18 år.

Har du några frågor så kan du höra av dig till Anna-Karin på telefon; 070-6048050.

Vill man vara medlem i Ridsällskapet Balans och omfattas av en olycksfallsförsäkring så notera det i din anmälan.
Medlemskapet kostar 300 kr/år och har givetis andra fördelar också. Läs mer om medlemskapet här...
Rider du på lektion så fakturerar vi medlemsavgiften i samband med fakturan för lektionsridningen, så du behöver inte göra någon ytterligare anmälan.

Anmälan
Anmälan gör ni genom att mejla till Anna-Karin a-k@stallbalans.se


Vi behöver följande uppgifter i din anmälan:
Elevens namn och personnummer, telefonr, fullständig adress, vilket läger som avses och till vilken e-postadress fakturan skall skickast till. Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn och adress anges. Är ni kund sedan tidigare räcker det med att ange kundnummer o/e barnets namn och vilke
n aktivitet ni anmäler er till.

Vi tillsätter platserna allt eftersom och
vi bekräftar så fort vi hinner om ni fått en plats.

Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Välkommen till en härlig sommar hos oss!

Uppdaterad 2024-03-13