Grönt Kort 2010

Information om kursen

Anmälningsblankett.

Nu har vi genomfört årets Gröna Kort-kurs med rekordstort antal deltagare. Det var hela 21 blivande tävlingsryttare/medföljare som gick kursen. Kursen har vi hållit i vår stallstuga på Stall Balans.
De praktiska övningarna/provet gjorde vi förstås också på vår anläggning med Anna-Karin som ansvarig. Provskrivningen gjordes den 31 januari under ledning av vår provledare Catarina Öberg.
Proven har rättats av Agneta på distriktet och redan dagen efter provskrivningen var detta gjort!

Så här kommer ett välförtjänat, stort GRATTIS till våra provskrivare! Nu längtar och väntar jag att få möta er alla på tävlingsbanorna under årets tävlingssäsong som startar redan om ett par veckor. Kika in på www.ridsport.se/norrbotten och börja planera tävlingsdeltagandet. Kom ihåg att prata med Anna-Karin innan ni anmäler er till tävling med ridskolehäst/ridskoleponny.

Avslutar med några provskrivningsbilder på ”min” superduktiga gröna-kort-grupp: Jenny & Lena, Tuvalie & Monica, Malin & Eva Ö, Rebecca, Linnea, Sofia, Emma, Malin, Josefine, Maja, Nicole, Sara & Ulf/Annelie, Jennike, Elena & Maria och Sofie.

Lycka till på tävlingsbanorna framöver önskar

Lisa