Hej alla ni som är med på vår klubbtävling i dressyr 22 maj!

Det är jätteroligt att det är så många som anmält sig till vår dressyrklubbis och särskilt roligt, att det också är många som tävlar för första gången.

För att kunna göra en bra tävlingsdag måste vi ALLA hjälpas åt! Som ni har kunnat läsa i klubbtävlingens proposition ingår det att ansvara för en funktionärsuppgift när man själv tävlar. Jag saknar många namn på funktionärslistan som är uppsatt i stallet på vår anslagstavla. Det finns många uppgifter att sköta på en tävling, allt från att öppna och stänga grinden till ridbanan, mocka hästbajs på ridbanan, vara springare om hämta domarprotokollen hos domaren och ta dem till sekretariatet till att vara domarsekreterare och skriva protokoll enligt vad domaren säger där ska stå. Innan man själv ska tävla - eller efter man tävlat klart - får man ta ansvar för någon uppgift! Man kan ju också överlåta sin uppgift till annan person. De av er som inte tecknat sig för någon uppgift kommer att få information i sekretariatet om vilken syssla man kan hjälpa till med. Några av er kan också komma att få annan uppgift än ni skrivit upp er på. Vi måste fördela uppgifterna på ett bra sätt, så att det funkar!

Jag ber er också tänka på att alla som tävlar ska anmäla sig i sekretariatet senast 30 minuter innan klassen startar. Då betalar man också sin startavgift.

Det är lite svårt att uppskatta starttiderna på klasserna 2-4; ryttare kan både tillkomma och stryka sig. Man brukar uppskatta ca 8 ekipage/timme. Tillkommer tid för framridning.

Avslutar med att hälsa alla ryttare och publik varmt och hjärtligt välkomna till vårens Stall Balans-dag med klubbtävling i dressyr!

Hälsningar
Lisa

Skriv ut som pdf