Last clinic – nytt datum!

 

Har du en svårlastad häst/ponny? Den 27 februari 2010 håller vi en lastclinic, där vi får hjälp med och lära oss hur vi kan hantera svårlastade hästar och förstå och tolka hästens beteende. Vi är glada över att få hälsa Lars Lindvall välkommen till oss på Stall Balans för en intressant dag. Lars har en gedigen och lång hästerfa­ren­het och använder ledorden Lydnad, Mjukhet och Samarbetsvilja när han arbetar med hästar – och hästfolk!

 

Det kommer att finnas ett begränsat antal platser för den som vill delta med häst. Intresse­an­mälan kan lämnas redan nu. I Din intresseanmälan vill vi att Du skriver några rader om de pro­blem som Du har med lastningen. Är hästen rädd eller istadig? Har det hänt något tidigare i sam­band med lastning? Din intresseanmälan ska också innehålla Ditt namn, kontaktuppgifter och en kort presentation av Din häst (namn, ålder, ras). Intresseanmälan är inte bindande. Till­delas Du en plats, kommer Du att få ett erbjudande som Du får ta ställning till. Intresseanmälan mejlas till lisa@stallbalans.se

 

Upplägget blir ungefär en timmes jobb med häst, som varvas med teoripass. Behöver någon häst mer tid, så får den det. Hästen kommer i första hand och arbetet med hästen anpassas helt efter varje deltagande hästs förutsättningar.

 

Priset för deltagande med häst kommer att bli omkring 300 kr. Vill Du delta som åskådare kostar detta 50 kr. I deltagaravgiften, både med och utan häst, ingår fika.

 

För deltagare med häst krävs medlemskap hos Ridsällskapet Balans (100 kr). För åskådare krävs inget medlemskap.

 

Mer detaljerad information kommer på vår hemsida när clinicdagen närmar sig. Men ta vara på möjligheten att lämna intresseanmälan till en deltagarplats med häst/ponny redan nu.

 

Hälsningar

Lisa

För kontaktuppgifter etc., klicka här.