Svårlastad häst/ponny?

 

I mitten av november hoppas vi kunna genomföra en clinic där vi får lära oss hur vi ska hantera svårlastade hästar. Det kommer att finnas ett begränsat antal platser för den som vill delta med häst.

 

Intresseanmälan kan lämnas redan nu. I Din intresseanmälan vill vi att Du skriver några rader om de problem som Du har med lastningen. Är hästen rädd, ostadig? Har det hänt något tidigare i samband med lastning? Din intresseanmälan ska också innehålla Ditt namn, kontaktuppgifter och en kort presentation av Din häst (namn, ålder, ras). Intresseanmälan är inte bindande. Tilldelas Du en plats, kommer Du att få ett erbjudande som Du får ta ställning till.

 

Intresseanmälan mejlas till lisa@stallbalans.se

 

Upplägget blir ungefär en timmes jobb med häst och sedan en teoripaus på ca 20 min. Behöver någon häst mer tid, så får den det.

 

Priset för deltagande med häst kommer att bli omkring 300 kr. Vill Du delta som åskådare kostar detta 50 kr. I deltagaravgiften, både med och utan häst, ingår fika.

 

För deltagare med häst krävs medlemskap hos Ridsällskapet Balans (100 kr). För åskådare krävs inget medlemskap.

 

Mer detaljerad information kommer på vår hemsida senare. Men ta vara på möjligheten att lämna intresseanmälan till en deltagarplats med häst/ponny redan nu!

 

Hälsningar

Lisa

För kontaktuppgifter etc., klicka här.