Delfodervärd/hyra häst

Höstterminen 2018 och vårterminen 2019

Elever som deltar i den ordinarie ridningen regelbundet kan även vara delfodervärd vid 1 tillfälle per vecka. I samråd med mig väljer vi en häst/ponny och beslutar om lämplig dag vilket i dagsläget är fredagar men även lördagar i viss mån. Du rider ett pass max en timme och med omsorg om hästen, ej hoppning, sköter hästen på bästa sätt samt mockar efter din häst i stallet och hjälper till där det behövs. D.v.s. precis som om du har en egen häst en dag.

Kostnad per kalendermånad: 550 kr
Betalas via faktura som skickas enbart via e-post.

Detta är ett bra tillfälle för dig som vill utvecklas mer, lära känna din favorithäst och kanske vill tävla. Du har även förtur att hyra ”din” häst då vi har externa tränare samt om du vill åka ut och tävla. Ett bra sätt även att känna på hur det är att ha en egen häst men till en betydligt lägre kostnad.

Hyra häst under lovuppehållen
Vill du hyra häst under våra lektionsuppehåll så bör du hålla utkik efter särskilda anslag inför varje tillfälle som sätts upp i god tid innan, både i stallet och på hemsidan. Särskilda regler gäller även för detta som framgår av aktuellt anslag. Du som är delfodervärd har förtur att hyra ”din” under dessa perioder.

Uppsägningstid 1 månad. Skall göras senast den sista dagen i månaden före uppsägningsmånaden.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmäler gör du genom att skicka ett mejl till a-k@stallbalans.se.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 201
8-08-12