Anmälan till ridning

anmälan


Vill du börja rida hos oss så fyller du i anmälningsformuläret som du hittar genom att klicka på anmälan, när du är klar och har klickat på "skicka" så får du en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Har vi ingen ridplats att erbjuda för stunden så ställer vi dig i vår ridkö. När det blir en ledigt plats i en passande befintlig eller helt ny grupp så skickar vi ut ett erbjudande till dig.
Har du accepterat platsen som skall göras skriftligen via mejl så är du betalningsansvarig för den.
För uppsägning se våra regler.

Vid funderingar eller om du vill ha mer information,
kontakta Anna-Karin via mejl
a-k@stallbalans.se eller
tel. 070-6048050.

Ridavgift
Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni angett
i er anmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Medlemsavgift till Ridsällskapet Balans
Medlemsavgift 300 kr per kalenderår till Ridsällskapet Balans tillkommer på fakturan för ridperiod 3 i början av ett nytt kalenderår, om du redan är elev. Nya elever betalar vid första fakturatillfälle.

Det är inte obligatoriskt att vara medlem i föreningen Ridsällskapet Balans under den första 10 gångerna i nybörjargrupper, men vill man ta del av föreningens fördelar som exempevis försäkring så rekommenderar vi det. Väljer ni att inte att vara medlem så meddela det till oss när du accepterar platsen. Vid fortsättning i påföljande ridperiod är medlemsskapet obligatoriskt.
Läs mer om medlemskapet här...


Information och regler
Läs mer under Information & regler angå
ende ridning hos oss.

Uppdaterat 2022-07-30