Nytt tillfälle!

Dressyrträning för Ann Rundlöf, 27-28 juni 2009

 

 

Ann Rundlöf, C-tränare i dressyr och välmeriterad tävlingsryttare, kommer på återbesök till Ridsällskapet Balans. Vi har bokat nytt datum för dressyrträningar veckoslutet 27-28 juni 2009.

Mer om Ann kan du läsa här.

 

Dressyrträning på Stall Balans

Under träningshelgen har Du som är medlem hos Ridsällskapet Balans förtur till tränings­pass. I mån av utrymme kan ekipage från andra klubbar delta.

 

Du kan anmäla Dig till

 

§  Enskilt dressyrpass, 40 minuter  Pris 300 kr


§  Programridning, ca 30 minuter Pris 300 kr


§  Teoripass. Finns intresse hos flera, kan vi försöka hitta tid på söndag efter­middag för ett teoripass. Detta ingår i avgiften för dem som deltar i träning. Mot en mindre avgift erbjuds också plats till andra intresserade.

 

Ett väldigt bra upplägg är välja två pass – ett på lördag och ett på söndag! Som ryttare hinner man få otroligt mycket med sig i bagaget genom att vara med på helgkurs, d v s rida två pass under helgen! Man kan välja två enskilda dressyrpass eller ett dressyrpass och ett programridningspass eller om man vill det, två pro­gramridningspass. Och vill man rida ett pass totalt under helgen, så går ju det självklart bra också.

 

Anmälan är bindande och Du är betalningsskyldig även om Du får förhinder. Du har möjlighet att själv ordna ersättare vid eventuellt för­hin­der.

 

Delade pass är också en möjlighet, d v s två ekipage samtidigt, och då något längre i tid än ett enskilt pass. Är Du intresserad av ett delat pass, skicka ett mejl till mig, med intresseanmälan, så undersöker jag vad som är möjligt. 

 

Din anmälan ska innehålla Ditt namn, personnummer, telefonnummer och e-post­adress. Du ska också skriva vilken häst/ponny Du deltar med. Om Du deltar med ponny, ange kategori. Ange också i Din anmälan, på vilken nivå Du befinner Dig. Och självklart vad Du anmäler Dig till: dressyrträningspass eller programridning. Om anmälan gäller programridning ska Du ange vilket program Du önskar rida. Kom ihåg att tydligt ange om önskar två pass! Du kan även önska dag, men beroende på hur anmälningarna kommer att se ut, kan Du inte garanteras dag eller tid. Men vi kommer självklart att försöka planera på bästa sätt för alla! 

Om Du vill delta i dressyträningen på ridskolehäst/ridskoleponny tillkommer hästhyra enligt gällande taxa. Ange i anmälan förstahands- och andrahandsval.

 

För ekipage utifrån erbjuds kostnadsfri uppstallning i box eller spilta i mån av plats. Ange i anmälan om Du önskar uppstallning.

 

Bindande anmälan mejlas till lisa@stallbalans.se. Samma e-postadress använder Du för intresseanmälan till delat pass. Platserna fördelas i den turordning anmälningar­na kommer in. Formulär för anmälan finns här.

 

Det går också bra att skriva ett eget mejl med de uppgifter som vi önskar enligt ovan.

 

Med facit från vår första träningshelg med Ann Rundlöf vet jag att vi kommer att få bra träningstillfällen av god kvalitet. Och det roligt att vi får hälsa Ann välkommen tillbaka till oss.

 

Ta nu vara på detta tillfälle och boka träning dag ett och programridning dag två eller boka två träningspass; ett på lördag och ett på söndag eller ett pass någon av dagarna! Påminner om möjligheten till tävlings- och träningsbidrag. Mer information finns i medlemsbrevet 2.

 

Frågor eller funderingar? Hör av Dig till mig!

 

Hälsningar

 

Lisa

Tel 0920-697 44, 070-377 29 51 eller e-post lisa@stallbalans.se