Prova på ridning för nybörjare,
vuxna o ungdomar

Tio lektioner på vardera en timme.

Start ej fastställt kl: ej fasställt.

Pris: 1500 kr.

Medlemsavgift 150 kr/termin till Ridsällskapet Balans tillkommer för dig som inte redan är medlem.

Prova på en kortare ridkurs utan att du behöver binda upp dig för fler tillfällen. Vill du fortsätta även efter dessa 10 gånger så garanterar vi dig en ridplats fortsättningsvis. Även perfekt för dig som vill rida tillsammans med ditt barn över 12 år. Barn under 12 år hänvisas till den separata kursen, "nybörjarridning för barn".

Kursens innehåll:
Första gången vi träffas är det praktisk teori då vi går igenom skötsel, sadling och tränsning. Vi går också igenom de grundläggande hjälperna (= signaler till hästarna vid ridning) och uppsittning. Lite om hästens beteende hinner vi också med denna gång. Räkna med att detta tillfälle kan ta mer än en timme då det finns mycket att prata om i detta ämne.

Vid nästa tillfälle rider alla lektion, vill man ha ledare som går bredvid hästen så bör man ha med sig en medhjälpare då det inte finns möjlighet för ridskolan att anställa ledare till varje ryttare. Oftast så brukar man som vuxen klara att rida själv då vi har snälla hästar, ibland kan också vår duktiga ungdomssektion hjälpa till som hjälpledare vid behov. Därefter rider man lektion varje gång, men vid behov och enligt gruppens önskemål går det bra att lägga in fler teoritillfällen. Denna kurs kan också passa för dig som ridit lite tidigare men är lite ringrostig och vill mjukstarta igen. Begränsat antal platser.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmälan kan du göra genom att antingen ringa Anna-Karin,
070-6048050 eller skicka uppgifter med e-post a-k@stallbalans.se.

Följande bör framgå i din anmälan:

Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress samt vilket kurs ni är intresserad av. Berätta lite om elevens ridvana, t.ex. nybörjare eller om ridvana finns sedan tidigare. Exempelvis kan du skriva "nybörjargalopp" eller "hoppning". Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn och adress anges.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Så snart det finns en lämplig plats att erbjuda hör vi av oss igen.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 201
7-01-05