Delfodervärd

Elever som deltar i den ordinarie ridningen regelbundet kan även vara delfodervärd vid 1 tillfälle per vecka. I samråd med mig väljer vi en häst/ponny och beslutar om lämplig dag vilket i dagsläget är fredagar men även andra dagar kan förekomma. Du rider ett pass max en timme och med omsorg om hästen, ej hoppning, sköter hästen på bästa sätt och hjälper till där det behövs. D.v.s. precis som om du har en egen häst en dag. Dessutom så skall du mocka efter din häst i stallet, på ridbanan, stallgården och efter vägen om du ridit ut.

Kan du inte komma till din delfoderhäst ska detta meddelas till
Anna-Karin via sms till 0706048050 så att hästen kan få sin dagliga tillsyn. Du får inte heller låta någon annan rida ”din” häst om du av någon anledning inte kan göra det själv. Återridning medges ej. Vill du av någon anledning inte rida hästen som du är delfodervärd till, får du självklart komma till stallet och pyssla om den ändå om du har möjlighet. Fodervärdarna har även ett ansvar att hjälpa till med städning av stall och samlingslokal, se städchema som finns i samlingslokalen. Kan du inte ansvara för städning på din angivna dag kan du byta med en annan person men meddela mig i så fall.

Kostnad per kalendermånad: 650 kr

Fodervärdsavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Detta är ett bra tillfälle för dig som vill utvecklas mer, lära känna din favorithäst och kanske vill tävla. Du har även förtur att hyra ”din” häst då vi har externa tränare samt om du vill åka ut och tävla. Ett bra sätt även att känna på hur det är att ha en egen häst, men till en betydligt lägre kostnad.

Anmälan är bindande. Uppsägningstid 1 månad. Skall göras senast den sista dagen i månaden före uppsägningsmånaden.

Du är inte försäkrad via Ridsällskapet när du är delfodervärd/hyr häst.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmäler gör du genom att skicka ett mejl till a-k@stallbalans.se.

Uppdaterat 202
2-08-04