Delfodervärd/hyra häst

Elever som deltar i den ordinarie ridningen regelbundet kan även vara delfodervärd vid 1 tillfälle per vecka. I samråd med mig väljer vi en häst/ponny och beslutar om lämplig dag vilket i dagsläget är fredagar men även andra dagar kan förekomma. Du rider ett pass max en timme och med omsorg om hästen, ej hoppning, sköter hästen på bästa sätt och hjälper till där det behövs. D.v.s. precis som om du har en egen häst en dag. Dessutom så skall du mocka efter din häst i stallet, på ridbanan, stallgården och efter vägen om du ridit ut.

Kostnad per kalendermånad: 600 kr

Fodervärdsavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Detta är ett bra tillfälle för dig som vill utvecklas mer, lära känna din favorithäst och kanske vill tävla. Du har även förtur att hyra ”din” häst då vi har externa tränare samt om du vill åka ut och tävla. Ett bra sätt även att känna på hur det är att ha en egen häst, men till en betydligt lägre kostnad.

Anmälan är bindande. Uppsägningstid 1 månad. Skall göras senast den sista dagen i månaden före uppsägningsmånaden.

Vill du hyra häst under våra lektionsuppehåll så bör du hålla utkik efter särskilda anslag inför varje tillfälle som sätts upp i god tid innan, både i stallet och på hemsidan. Särskilda regler gäller även för detta som framgår av aktuell information. Du som är delfodervärd har förtur att hyra ”din häst” under dessa perioder. Anmälan är bindande.

Du är inte försäkrad via Ridsällskapet när du är delfodervärd/hyr häst.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmäler gör du genom att skicka ett mejl till a-k@stallbalans.se.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 202
1-08-31