Knatteridning, för barn upp till ca. 5 år.

Ridår 2021-2022

Gruppen rider söndagar kl. 15.30-16.00. Fullbelagt, endast anmälan till ridkö

Om barnet red föregående termin så har ni kvar platsen och ridlektionerna fortsätter som vanligt med start enligt ovan. Lektionerna består av ridning med tonvikt på lek, mycket balansövningar och lite trav. Helt enkelt att lite smått få känna hur det känns att rida, skapa en trevlig relation till hästar och ridning utan att ha några som helst krav på att kontrollera hästen. Vi fokuserar på det som är bra och ger mycket positiv respons till barnen.

Man måste som förälder vara med som ledare och gå bredvid hästen. I mån av tillgång kan ni få hjälp av ungdomsledare. Lektionerna är en halv timme långa, eftersom barnen inte orkar längre tid då de är så små. De nybörjare som är fem år och äldre kan även få plats i nybörjarridning för barn eller barngrupp 45 minuter. Åldersgränsen är lite flexibel för barnens bästa.

Ridningen är uppdelat i fyra ridperioder bestående av 10 lektioner i varje period.

Kostnad per ridperiod 1100 kr.

Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Ridperioder och sista uppsägningsdatum
Läs mer under rubriken "Ridperioder och sista uppsägningsdatum".

Medlem i Ridsällskapet Balans
Medlemsavgift 300 kr per kalenderår till Ridsällskapet Balans tillkommer på fakturan för ridperiod 3 i början av ett nytt kalenderår, om du redan är elev. Nya elever betalar vid första fakturatillfälle. Läs mer om medlemskapet här...

Information och regler
Läs mer under Information & regler om våra villkor när ni rider hos oss.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Följande ska framgå i din anmälan:
Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress samt vilket kurs ni är intresserad av. Berätta lite om elevens ridvana, t.ex. nybörjare eller om ridvana finns sedan tidigare. Exempelvis kan du skriva "nybörjargalopp" eller "hoppning". Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn, adress och telefonnr anges. Vi måste även veta till vilken e-postadress fakturan skall skickas till. (Tänk på att a
nvända en e-postadress du kan läsa året runt, ex. under din semester).

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda. Har du accepterat platsen så är den bindande, för uppsägning se våra regler.

Föregående år
Information om föregående års ridperioder och priser hittar du här

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se


Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterad 2021-08-31