Prova på ridning för vuxna nybörjare och ungdomar

5 lektioner på vardera en timme.

Tisdagar kl. 20.00
Första ridtillfälle den 12/5 2020.

Pris: 1000 kr.

Perfekt för dig som vill prova på att rida en kortare tid utan att du behöver binda upp dig för fler tillfällen. Vill du fortsätta även efter dessa 5 gånger så garanterar vi dig en ridplats fortsättningsvis.

Kursens innehåll:
Första gången vi träffas får du en kort genomgång om uppsittning och de grundläggande signalerna till hästen vid ridning. Räkna med att hela lektionen kan ta lite mer en timme den första gången då det är mycket man ska lära sig och det finns mycket att prata om i detta ämne. Vill man ha med sig en medhjälpare vid ridning som går bredvid hästen så går det bra, ibland kan man känna sig osäker. Vi har snälla hästar och det brukar funka fint även utan ledare. Om gruppen önskar kan vi även avsätta en av lektionerna till praktisk teori, dvs ni får lära er lite mer skötsel, hästens beteende, sadling mm.

Medlem i Ridsällskapet Balans
Det är inte obligatoriskt att vara medlem i föreningen Ridsällskapet Balans under prova på perioden, men vill man ta del av föreningens fördelar som exempevis försäkring så rekommenderar vi det. Väljer ni att vara medlem så meddela det till oss i din anmälan. Vid fortsättning i ordinarie ridgrupp nybörjarridning eller vid byte till annan ridgrupp så är medlemsskapet obligatoriskt. Medlemsavgiften till Ridsällskapet Balans är 300 kr per kalenderår. Läs mer om medlemskapet här...

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Betalning
Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Anmälan
Anmälan görs senast den 7/5 via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Följande ska framgå i din anmälan:
Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress samt vilket kurs ni är intresserad av. Berätta lite om elevens ridvana, t.ex. nybörjare eller om ridvana finns sedan tidigare. Exempelvis kan du skriva "nybörjargalopp" eller "hoppning". Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn och adress anges.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 20
20-05-02