Tävlingsgrupp


Ridår 2021-2022

Måndagar kl. 19.00 Fullbelagt, endast anmälan till ridkö

För att få ännu mer gemenskap kring tävlandet så har vi en
"egen grupp" för er som tävlar för RSB. Ju mer man umgås och lär känna varandra kring ett gemensamt intresse är bra. Träningen är upplagd på ett sätt som gynnar tävlandet o er förmåga att plocka fram det bästa hos hästarna och er själva. Man rider samma häst varje gång, inför tävlingar tränar man extra på vissa moment. Max 6 st i gruppen och man kan delta med egen häst oxå. Blir det en grupp som både vill tävla i hoppning och dressyr så kan vi även lägga in hoppning vissa gånger, gruppen får bestämma. Jag handplockar deltagarna för att det ska bli en bra grupp.

Gruppen är till för er som ska tävla eller tävlar lägst lokal nivå. Övriga ryttare är så klart välkomna på våra klubbtävlingar precis som vanligt.

Lektionstid 60 minuter.

Ridningen är uppdelat i fyra ridperioder bestående av 10 lektioner i varje period.

Kostnad per betalningstillfälle/period 2000 kr

Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Ridperioder och sista uppsägningsdatum
Läs mer under rubriken "Ridperioder och sista uppsägningsdatum".

Medlem i Ridsällskapet Balans
Medlemsavgift 300 kr per kalenderår till Ridsällskapet Balans tillkommer på fakturan för ridperiod 3 i början av ett nytt kalenderår, om du redan är elev. Nya elever betalar vid första fakturatillfälle.
Läs mer om medlemskapet här...

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Är du redan elev räcker det med en enkel anmälan vem du är och vilken häst du önskar träna med.

Annars skall följande ska framgå i din anmälan:
Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress samt vilket kurs ni är intresserad av. Berätta lite om elevens ridvana, t.ex. nybörjare eller om ridvana finns sedan tidigare. Exempelvis kan du skriva "nybörjargalopp" eller "hoppning". Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn, adress och telefonnr anges. Vi måste även veta till vilken e-postadress fakturan skall skickas till. (Tänk på att a
nvända en e-postadress du kan läsa året runt, ex. under din semester).

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda. Har du accepterat platsen så är den bindande, för uppsägning se våra regler.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 202
1-08-31