Prova på ridning för nybörjare, vuxna o ungdomar hösten 2010

Tio lektioner på vardera en timme.

Torsdagar kl:20.00, start den 26 augusti.

Pris: Ungdom 12-20 år 1200 kr, över 20 år 1350 kr.

Medlemsavgift 100 kr/termin till Ridsällskapet Balans tillkommer.

Prova på en kortare ridkurs utan att du behöver binda upp dig för fler tillfällen. Vill du fortsätta även efter dessa 10 gånger så garanterar vi dig en ridplats fortsättningsvis. Perfekt för dig som vill rida tillsammans med ditt barn. Barn under 12 år hänvisas till den separata kursen, "nybörjaridning för barn".

Kursens innehåll:
Första gången vi träffas är det praktisk teori då vi går igenom skötsel, sadling och tränsning. Vi går också igenom de grundläggande hjälperna (= signaler till hästarna vid ridning) och uppsittning. Lite om hästens beteende hinner vi också med denna gång. Räkna med att detta tillfälle kan ta mer än en timme då det finns mycket att prata om i detta ämne.

Vid nästa tillfälle rider alla lektion, vill man ha ledare så bör man ha med sig en medhjälpare då det inte finns möjlighet för ridskolan att anställa ledare till varje ryttare. Oftast så brukar man som vuxen klara att rida själv då vi har snälla hästar. Därefter rider man lektion varje gång, men vid behov och enligt gruppens önskemål går det bra att lägga in fler teoritillfällen. Denna kurs kan också passa för dig som ridit lite tidigare men är lite ringrostig och vill mjukstarta igen. Begränsat antal platser.

Mer information regler och priser höstterminen 2010.

Anmälan


Anmälan kan du göra genom att antingen skicka uppgifter med e-post
eller vanlig post. Det går även bra att höra av sig direkt till
Anna-Karin på telefon; 070-6048050, 0920-98015, 0920-211210.

Följande bör framgå i din anmälan:
Vilken kurs du anmäler dig till, namn, personnummer, telefonnr och fullständig adress.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan
om du fått en plats. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen, ibland krånglar det, speciellt mejlen.

Anmälan till Anna-Karin tel: 070-6048050 eller via mejl
a-k@stallbalans.se