Hoppgrupp

Fullbelagt, endast anmälan till reservplats/kommande kurser

Vårterminen 2017

Måndagar kl. 19.00, första ridtillfälle 9 januari.

Max 6 st i gruppen. Upplägget är som tidigare hoppgrupper men jag tänkte att vi börjar med 10 gånger. Vi kommer ju att ha tillgång till vårt ridhus när underlaget blir försämrat denna termin, även om vi inte riktigt har hunnit flytta, så det finns möjlighet att ha ytterligare 10 gånger för ett till gäng längre fram. Vet av erfarenhet att det alltid är några som inte får plats så vi gör vad vi kan för att alla ska få en chans att vara med. Anmäl via mejl till mig om ni är intresserade, försöker även här få ihop en jämn grupp.

Lektionstid ca. 60 minuter.

Pris: 1600 kr

Medlemsavgift på 300 kr för 2017 till Ridsällskapet Balans tillkommer
för dig som inte redan är medlem.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmälan gör du genom att mejla till Anna-Karin a-k@stallbalans.se.

Är du redan elev räcker det med en enkel anmälan vem du är och vilken häst du önskar träna med.

Är du inte elev sedan tidigar bör följande bör framgå i din anmälan:

Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress samt vilket kurs ni är intresserad av. Berätta lite om elevens ridvana, t.ex. nybörjare eller om ridvana finns sedan tidigare. Exempelvis kan du skriva "nybörjargalopp" eller "hoppning". Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn och adress anges. Ange även vilken häst du önskar träna med.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Så snart det finns en lämplig plats att erbjuda hör vi av oss igen.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 201
7-02-22