Ridning med funktionsvariation

Dag och tid enligt överenskommelse.

Ridperioderna följer de ordinarie ridlektionernas perioder, med uppehåll för jullov och sommarlov, läs mer här "Ridperioder och sista uppsägningsdatum".

Regelbunden ridning en gång i veckan
Pris: 1600 kr för en ridperiod.
Varje ridperiod består av 10 st ridtillfällen, 4 perioder per år.

Medlemsavgift 300 kr/år till Ridsällskapet Balans tillkommer.

Enstaka ridtillfällen

Pris: 180 kr per gång.
Det finns även möjlighet att rida enstaka tillfällen som bokas via telefon eller mejl.

Privatlektion med instruktör
Pris 310 kr
för 30 minuter.

Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni gör er ridanmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Oavsett vad du väljer så behöver du vid behov ha med egna medhjälpare. Vi tillhandahåller en iordninggjord häst och tar hand om den efteråt såvida du/ni inte vill göra det själv.

Vi har snälla hästar för detta ändamål och i dagsläget rider dessa elever oftast på tur i byn/skogen men de rider även på ridbanan ibland. Ridtiden är ca. 45 minuter beroende på dagsformen hos eleven.

Läs mer under rubriken Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Följande ska framgå i din anmälan:
Elevens namn, personnummer, telefonr och fullständig adress. Om eleven är under 18 år skall även föräldern/vårdnadshavarens namn, adress och telefonnr anges. Vi måste även veta till vilken e-postadress fakturan skall skickas till. (Tänk på att använda en e-postadress du kan läsa året runt, ex. under din semester).

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen.
Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda. Har du accepterat platsen så är den bindande, för uppsägning se våra regler.

Välkommen som ridelev hos oss!

Anna-Karin

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 20
21-08-31