Ridning med funktionsvariation

Dag och tid enligt överenskommelse.

Ridperioderna följer de ordinarie ridlektionernas perioder, med uppehåll för jullov och sommarlov, läs mer här "Ridperioder och sista uppsägningsdatum".

Regelbunden ridning en gång i veckan
Med medföljande assistent/er. Ej lektion.

Pris: 1700 kr för en ridperiod.

Medlemsavgift 300 kr/år till Ridsällskapet Balans tillkommer.

Enstaka ridtillfällen

Med medföljande assistent/er. Ej lektion.
Bokas via telefon.

Pris: 200 kr
per gång.
betalas via Swish på plats eller kontant.

Privatlektion med instruktör
Med medföljande assistent/er.

Pris 330 kr
för 30 minuter.

Oavsett vad du väljer så behöver du vid behov ha med egna medhjälpare. Vi tillhandahåller en iordninggjord häst och tar hand om den efteråt såvida du/ni inte vill göra det själv.

Vi har snälla hästar för detta ändamål och i dagsläget rider dessa elever oftast på tur i byn/skogen men de rider även på ridbanan ibland. Ridtiden är ca. 45 minuter beroende på dagsformen hos eleven.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Ridavgift
Ridavgiften faktureras till den e-postadress ni angett i er anmälan, eller till annan e-postadress ni önskar ändra till. Det är möjligt att få en pappersfaktura om ni vill ha det, men då tillkommer en avgift på 25 kr. Skicka i så fall ett meddelande till lars@stallbalans.se och begär att få en pappersfaktura.

Medlemsavgift till Ridsällskapet Balans
Medlemsavgift 300 kr per kalenderår till Ridsällskapet Balans tillkommer på fakturan för ridperiod 3 i början av ett nytt kalenderår, om du redan är elev. Nya elever betalar vid första fakturatillfälle.

Det är inte obligatoriskt att vara medlem i föreningen Ridsällskapet Balans under den första 10 gångerna i nybörjargrupper, men vill man ta del av föreningens fördelar som exempevis försäkring så rekommenderar vi det. Väljer ni att inte att vara medlem så meddela det till oss när du accepterar platsen. Vid fortsättning i påföljande ridperiod är medlemsskapet obligatoriskt.
Läs mer om medlemskapet här...


Information och regler
Läs mer under Information & regler angående ridning hos oss.

Uppdaterat 20
22-08-04