Nybörjarridning, prova på för barn från 5 år

Vårterminen 2018

Onsdagar, start den 21/3
Tid kl. 17.00-18.00
10 st lektionstillfällen

Påsklovsuppehåll 4/4
Sista lektionsdag 30/5

Pris: 900 kr

Har du accepterat erbjuden plats så är du betalningsansvarig för hela kursen. Fakturan skickas sedan ut enbart via e-post.

Medlemsavgift på 300 kr för år 2018 till Ridsällskapet Balans tillkommer utöver lektionspriset. Det är inte obligatoriskt att vara medlem i denna kurs, men vill man ta del av föreningens fördelar som exempevis försäkring så rekommenderar vi det. Väljer ni att inte att vara medlem så meddela det till oss i din anmälan. Vid övergång till annan ridgrupp så är medlemsskapet obligatoriskt.
Läs mer om medlemskapet här...

Nybörjarkursen passar bäst för barn som är 5 år eller äldre, yngre barn hänvisas till knatteridningen. Ibland kan knatteridningen passa bättre även om man fyllt 5 år, det vet ni som är förälder bäst. Åldersgränsen är flexibel beroende på vad som passar ditt barn bäst.

Kursen innehåller ridning, praktisk teori varannan gång med hästkunskap, hästhantering och skötsel.

Vill du fortsätta även efter denna kurs så är du garanterad en ridplats.

Läs mer under Information & regler om våra villkor när du rider hos oss. Frågor och mer information kontakta Anna-Karin.

Anmälan

Anmäler gör du genom att skicka ett mejl till a-k@stallbalans.se.
Vi hör av oss så fort en plats blir ledig.

Följande ska framgå i din anmälan:

Vilken kurs din anmälan gäller. Elevens namn, personnummer samt föräldern/vårdnadshavarens namn, adress, telefonnummer och den mejladress som fakturan skall skickas till.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se

Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterat 201
8-01-14