Nybörjarridning, prova på för barn, 1 timme

Två nya kurser med start lördag den 26/1 och måndag den 28/1 2019

Lördagsgruppen rider kl. 13.45-14.45.

Måndagsgruppen rider kl. 17.00-18.00.

Vi startar i betalningsperiod 3 två nybörjarkurser för barn. De första 10 gångerna har vi varannan gång ridning och praktisk teori då de får lära sig mer om hästens beteende och skötsel. Vid ridning lär de sig grunderna i skritt och trav samt tränar balansen.
Vill barnet fortsätta efter denna 10 veckors period så övergår kursen till en ordinarie ridgrupp för nybörjare, samma dag och tid som tidigare. Möjlighet finns även att byta till annan ordinarie ridgrupp i mån av plats.
Observera att man måste säga upp ridningen senast den
13 mars om man inte vill fortsätta. Läs mer om betalningsperioderna nedan.


Nybörjarkursen passar bäst för barn som är 5 år eller äldre, yngre barn hänvisas till knatteridningen. Ibland kan knatteridningen passa bättre även om man fyllt 5 år, det vet ni som är förälder bäst. Åldersgränsen är flexibel beroende på vad som passar ditt barn bäst.

Året är indelat i fyra ridperioder enligt nedan och denna kurs startar i period 3.

Kostnad för period 3 (10 gånger) är 1000 kr.
26 januari t.o.m. 1 april 2019. Sista uppsägningsdag för nästa period 13 mars.

Kostnad för period 4 (10 gånger) är 1450 kr.
6 april t.o.m. 10 juni 2019. Sista uppsägningsdag för nästa period 21 juli (hösten 2019).

Har du inte sagt upp din plats så fortsätter din ridningen till hösten, som börjar med ridperiod 1 osv. Startdatum som är i slutet av augusti uppdateras på hemsidan ca. 1 månad innan ridningen börjar.

För pappersfaktura tillkommer en aviseringsavgift på 25 kr.
Skicka meddelande till lars@stallbalans.se om du vill få din faktura enbart via e-post.

Ridperioder och sista uppsägningsdatum
Har du accepterat en ridplats är du betalningsansvarig för hela perioden. Skall du sluta att rida så måste du säga upp din ridning senast sista uppsägningsdag. Uppsägningen skall ske skriftligen via mejl till a-k@stallbalans.se. I annat fall fortsätter ridningen som vanligt och du är betalningsskyldig för kommande period.

Det är inte obligatoriskt att vara medlem i föreningen Ridsällskapet Balans under ridperiod 3, men vill man ta del av föreningens fördelar som exempevis försäkring så rekommenderar vi det. Väljer ni att inte att vara medlem så meddela det till oss i din anmälan. Vid övergång till ridperiod 4 eller vid byte till annan ridgrupp så är medlemsskapet obligatoriskt. Medlemsavgiften till Ridsällskapet Balans är 300 kr per kalenderår.
Läs mer om medlemskapet här...

Läs mer under Information & regler om våra villkor när
ni rider hos oss.

Anmälan

Anmälan görs via e-post till a-k@stallbalans.se. Har du några funderingar eller vill ha mer information så ring Anna-Karin på tel. 070-6048050.

Följande ska framgå i din anmälan:

Vilken kurs d
in anmälan gäller. Elevens namn, personnummer samt föräldern/vårdnadshavarens namn, adress, telefonnummer och den mejladress som fakturan skall skickas till.

Vi bekräftar så fort vi fått din anmälan om eleven fått en plats, alternativt placering i vår ridkö. Har du inte fått ett svar av oss inom några dagar så hör av dig igen. Vi hör av oss så snart det finns en lämplig plats att erbjuda.

Stall Balans AB
Genvägen 36
974 36  LULEÅ
Telefon: 070-6048050
E-postadress: a-k@stallbalans.se


Välkommen som ridelev hos oss!

Uppdaterad 2019-02-21