Aktuellt 2011

_______________________________________________

Torsdag den 8 december 2011

Jullovsuppehåll
Hösten 2011 avslutas lektionsverksamheten under vecka 50 och den sista dagen för terminen är den 18 december. Vårterminen 2012 startar vecka 2 med början måndagen den 9 januari.
_______________________________________________

Onsdag den 7 december 2011

Fodervärd under jullovet
Nu kan du anmäla dig till fodervärd under jullovet, Läs mer här...
_______________________________________________

Måndag den 28 november 2011

Julpynta i stallet
Lördag 3 december

Mer information.

_______________________________________________

Fredag den 25 november 2011

Bilder från Balansdagen 2011
Lördag 19 november

Titta i fotogalleriet.

_______________________________________________

Torsdag den 10 november 2011

Balansdagen 2011
Lördag 19 november

Inbjudan till RSB:s medlemmar med familjer:

    Kom och fira Balansdagen 2011 lördag 19 november, kl 13.00 – 16.00.

        Varmt välkomna önskar Ridsällskapet Balans.

Mer information om tider och aktiviteter (pdf).

_______________________________________________

Fredag den 4 november 2011

Hoppträning för Robert
Lördag 12 november

Mer information om tider och anmälan.

_______________________________________________

Onsdag den 12 oktober 2011

Hoppträning för Robert
Lördag 22 oktober

Mer information om tider och anmälan.

_______________________________________________

Lördag den 8 oktober 2011

Ny termin - ny medlemsavgift!

Vi påminner alla våra medlemmar som inte är ridskoleelever om att betala höstens medlemskap hos RSB.

Medlemsavgiften är 200 kronor/år. Medlemsavgiften kan delbetalas med 100 kronor per termin.

Medlemskap krävs för att kunna delta i aktiviteter som RSB anordnar eller om Du vill nyttja vår anläggning med ridbana och hindermaterial. I medlemsavgiften ingår bl a SvRF:s tidning ”Häst & Ryttare” och en olycksfallsförsäkring som gäller vid all verksamhet i RSB:s regi, t ex träningar och ridlektioner i samarbete med Stall Balans. Mer om våra medlemsförmåner kan Du läsa om under Ridsällskapet Balans ”medlemsförmåner”.

Medlemsavgiften inbetalas till Ridsällskapet Balans plusgiro 23 51 16-1. Märk betalningen med namn, kontaktuppgifter och fullständigt personnummer.

Ridskoleelever faktureras medlemsavgiften i anslutning till fakturering av ridlektioner. Mer om medlemsavgifter här.

Hälsningar Styrelsen

Intresseförfrågan

Vi vill kolla intresset för extra träningar innan vi bokar upp någon. Träningarna kommer att läggas fredag från kl 17.30 eller lördag från kl 13.30. Väder och underlag är avgörande för träningarnas genomförande. OBS att detta är en förfrågan och inte en anmälan.

  • Är du intresserad av hoppträning med Robban ? Pris 150 kr till Robban, plus hästhyra till Anna-Karin om du hyr häst av henne.
  • Är du intresserad av dressyrträning ? Har du önskemål på någon särskild tränare ? Pris okänt i dagsläget. Beror på vilken tränare som kommer.

Maila ev intresse till Karin, 0920.268183@telia.com eller SMS:a till 070-5309842.

Skriv hopp och/eller dressyr /ev tränare och ditt namn.

_______________________________________________

Lördag den 24 september 2011

Resultatlistor från klubbtävlingarna 16-17 september
Resultatlistor från förra helgens tävlingar finns nu upplagda.

Resultatlistor(pdf) dressyr.

Resultatlistor (pdf) hoppning.
_______________________________________________

Torsdag den 22 september 2011

Bilder från klubbtävlingarna 16-17 september
Nu finns en massa fina bilder från klubbtävlingarna som Linnéa Malmström tagit och skrivit bildtexten till.

Bilder 16/9.


Bilder 17/9.
_______________________________________________


Torsdag den 15 september 2011

Klubbtävlingarna den 16-17 september 2011
Nu finns preliminära starlistor och funktionärslistor upplagda. Läs mer här.
_______________________________________________

Torsdag den 8 september 2011

Klubbtävlingarna den 16-17 september 2011
Mer information om tävlingarna finns nu att läsa om här.
_______________________________________________

Tisdag den 6 september 2011

Boka 16-17 september 2011 för hösten klubbtävlingar
Hoppning -  fredag 16/9, start kl. 17.00. 
Dressyr -  lördag 17/9, start kl. 14.00.

Servering av hamburgare och fika.
Mer info kommer.  Anmälan senast onsdag 14/9 kl 18, via e-mail till Linnea Malmström, linneamalmstroem@hotmail.com eller via svarta brevlådan i stallet. Inställt i händelse av ihållande regn.

Hälsn Styrelsen/ Karin L
_______________________________________________

Lördag den 20 augusti 2011

Lektionsstart hösten 2011
Höstens ordinare lektionsverksamhet startar vecka 34 med början måndagen den 22 augusti. Om du inte fått besked om ändrad dag o tid för din ridning så fortsätter den som tidigare. Komihåg att ridningen är ett löpande avtal och om du inte har för avsikt att fortsätta i höst måste du avboka, läs mer under
information o regler.

Nya ridgrupper
Höstens nybörjargrupper för barn blev fullbokade innan vi ens hade lagt ut dem på hemsidan. Roligt för oss att så många vill rida, men samtidigt tråkigt att det är så många barn som inte fått plats denna termin, utan måste vänta till nästa gång jag startar upp nybörjar grupper. Lyckas jag frigöra en till tid redan i höst så kommer dessa barn också att få plats, men annars blir det i mars.

Nya anmälningar till nybörjarkurserna tas också emot inför nästa kursomgång. Ställ er gärna i vår ridkö redan nu för att få en plats inför nästa kurs.
Ridvana elever kan fortfarande få plats i vissa grupper beroende på nivå, mejla eller ring för mer info så snart du kan. Jag hoppas även att jag ska kunna frigöra en tid för vuxna nybörjare men jag återkommer om det lite längre fram.

Hälsningar
Anna-Karin

Övrig information
Nu är hemsidan även uppdaterad med annan information bl.a. höstens priser, "information och regler" och även "kalendern".

Hänt och Nytt
Nu är sommarlovet slut och en ny ridtermin närmar sig. Mycket har hänt under sommaren och samtidigt är det en del som borde ha hänt som inte inträffat ännu.  När jag nämner det sista så menar jag förstås vårt planerade bygge av nytt stall och ridhus som blivit ytterligare fördröjt på grund av en enda persons ständiga överklagande, känns verkligen tråkigt då det är så många barn, ungdomar och vuxna som blir drabbade av detta. Visst, vårt lilla stall och ridbana fungerar bra ännu, men visst skulle det vara skönt att kunna ha lektioner inomhus då vädret inte är det bästa ibland. Härligt att vi har trogna elever, både nya och gamla som uppskattar oss i alla fall och tycker att fördelarna överväger nackdelarna. För det mesta fungerar det toppen att rida ute men drömmen om ett ridhus kommer att bli sann så småningom och då blir vi mindre beroende av väder och vind. Skönt är att veta att myndigheterna är väldigt positiva till vår verksamhet och vid varje överklagat tillfälle har besluten varit till vår fördel. Markköpet är klart och vi kommer att få betydligt mer utrymme för våra hästar, dessutom ligger området så till att vi kan rida ut i skogen direkt utan att passera vare sig hus eller större vägar. För er som inte vet det redan bor den sk grannen ca 400 meter från vår blivande anläggning.

Ytterligare en stor förändring som skett under sommaren är att vår älskade Ange drabbades av akut tarmvred, vilket gjorde att veterinären var tvungen att avliva honom då inget fanns att göra för honom. Han är en stor förlust för oss och han hade många människor omkring sig som älskade honom för att han var en fantastiskt mysig individ som ställde upp för sin ryttare, var alltid välvillig och gudomligt snäll. Vi minns honom med glädje, han var en exceptionellt bra hopp – ponny med stort mod och motor som tävlade i hoppning men även lite dressyr.

En glädjande nyhet är att en ny ponny anlänt till Stall Balans, Alva. Hon är en D- ponny som är mycket trevlig och planen är att hon ska gå lektioner i höst, till en början bara med de mer rutinerade ryttarna och endast ett fåtal lektioner i veckan då hon fortfarande är ung. Hon är en Öselponny med full stam och har ett mycket trevligt temperament, snäll och mysig i stallet, hitintills är jag super nöjd med henne.

En annan förändring som skett är att 5 av de privata hästarna hos Stall Balans har flyttat till Vallöfs Gård. Efter att de bott hos mig i många år känns det förstås sorgligt, men det innebär också att det denna vinter blir bättre plats åt ridskolehästarna och eleverna i stallet. Jag kommer endast att ta in en ny hyresgäst i stället för de utflyttade, men jag kommer även att satsa på lite nya ridskolehästar så småningom. Vi önskar alla fem Lycka till i nya stallet och hälsar Matilda välkommen med sin Zappo så fort hennes uppsägningstid i sitt nuvarande stall tar slut.

Ridlägren och uthyrningsperioden är över för denna gång och nu får hästarna komma tillbaka till stallet och de vanliga vinterhagarna. Känns sorgligt att inte kunna ha kvar dem i beteshagarna ett tag till då det finns massor med bete kvar, men det skulle bli för jobbigt att promenera hem med alla varje dag till lektionerna. Hästarna måste liksom vi börja sitt arbete igen. Har varit helt underbart att ha alla härliga tjejer och killar på läger i sommar, jag tror nog att de har haft minst lika kul som jag har haft och vädret har ju varit toppen. En eloge även till de som hyrt häst i sommar för att de varit så ordentliga och haft full koll på ordningen i stallet och stugan. Sen har de varit superduktiga med hästarna också, ingen kan klaga på omvårdnaden. Ska även bli roligt att köra i gång med lektionerna i höst, många nya elever är alltid roligt även om det inte är så lätt att hålla reda på alla namn, så det får ni ha överseende med.

Välkomna till höstens ridning!
Anna-karin
_______________________________________________

Lördag den 10 juni 2011

Klubbtävlingar i hoppning – resultatlistor & tack!
Tack alla som kom till vår klubbtävling i hoppning med klubbmästerskap! Det blev en lyckad eftermiddag och kväll med många hopp och skutt och en stor samling tävlande och publik.

Vi fick också kora årets klubbmästare i hoppning för häst och ponny och säger stort grattis till Hanna Eriksson, som blev klubbmästare i hästhoppning tillsammans med Spirit. Ponnyklubbmästare i hoppning blev Klara Källsenius, som tävlade med egna ponnyn Felix Favour. Tjejerna har numera en ny pokal till sina troféhyllor!

Tävlingseftermiddagen/kvällen samlade totalt 50 starter och alla våra tävlande, ung som lite äldre, debutant som rutinerad, har förtjänat ett stort grattis till finfina insatser!

Resultatlistorna hittar du här…

Hälsningar
Lisa & Styrelsen
RSB
_______________________________________________

Onsdag den 1 juni 2011

Funktionärslista

Funktionärslista för klubbtävlingen i hoppning på fredag 3 juni är nu klar.
ALLA som tävlar har fått en uppgift att ansvara för. Läs mer här...

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Tisdag den 31 maj 2011

Preliminära startlistor
Nu finns de preliminära startlistorna för klubbtävlingarna i hoppning,
fredag 3 juni. Läs mer här…

Ryttarmeddelande

Ryttarmeddelande för klubbtävling i hoppning, fredag 3 juni. Läs mer här…

Funktionärslista

Funktionärslistan för klubbtävlingen på fredag publiceras 1 juni. Alla som tävlar har en uppgift att utföra!

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Måndag den 30 maj 2011

KLubbtävlingarna resultatlistor m.m.
Ett stort och välment tack till alla som på olika sätt hjälpt till att genomföra vårens Stall Balansdag med klubbtävlingar och klubbmästerskap 2011 i dressyr. Vilken fantastisk uppslutning med arbetsglada barn, ungdomar och vuxna på fixarkvällen. Tack för att ni kom!

På tävlingsdagen trotsade vi regn och rusk och kunde genomföra en härlig tävlingsdag. Och regnet fick ge sig! Vi fick också kora årets klubbmästare i dressyr. Stort grattis till Linn Sundberg och Hidde J som med en strålande uppvisning av LB:1 programmet tog hem titeln och blev klubbmästare för häst. Stort grattis också till Elin Lindström, som lika strålande genomförde samma program och tillsammans med Black Bill blev klubbmästare för ponny. Tävlingsdagen innehöll totalt 45 starter och självklart är alla som deltog och tävlade väl värda att gratuleras till fina insatser!

Hur det gick? Resultatlistorna hittar du här…

Nu laddar vi för klubbisen i hoppning på fredag 3 juni. Har du inte anmält dig ännu, är det hög tid att göra det! Info om hoppklubbisen hittar du här…

Än en gång – tack för klubbdressyren!

Hälsningar
Lisa & styrelsen
RSB
_______________________________________________

Torsdag den 26 maj 2011

Startlistor

Nu finns de preliminära startlistorna för klubbtävlingarna i dressyr på lördag 28 maj. Läs mer här...

Funktionärslista
Funktionärslistorna för klubbtävlingen på lördag 28 maj är klara. Alla som tävlar har en uppgift. Läs mer här...

Ryttarmeddelande
Ryttarmeddelande för klubbtävling i dressyr lördag 28 maj. Läs mer här...

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Tisdag den 24 maj 2011

Flyttade lektioner p.g.a. klubbtävlingarna 28/5 och 3/6
Lördagslektionen kl: 10.00 den 28 maj är flyttad, återridning lördag den 11/6 eller i annan grupp under veckan.

Fredagslektionen kl: 16.00 den 3 juni är flyttad, återridning enl. överrenskommelse i annan grupp.

Fredagslektionen kl: 17.15 den 3 juni är flyttad till den 4 juni kl: 11.00.

Hoppträning för Robert
Måndag 6 juni

Första gruppen startar kl 11.00, därefter övriga grupper.
(Frambygge från kl 10.30)
Pris: 150 kr/ekipage.

Anmälan till Lisa via e-post lisa@stallbalans.se eller SMS till 070-377 29 51 senast fredag 3 juni.

Anmälan ska innehålla Ditt namn, e-postadress och tfn, hästens/ponnyns namn och kategori om ponny. Har Du inte tränat hos oss tidigare, ange även ungefärlig ekipagets utbildningsnivå.

Schema mejlas ut senast dagen innan träning.

Medlemskap hos RSB krävs. Vill Du träna med ridskolehäst/ridskoleponny pratar Du med Anna-Karin. Hästhyra tillkommer
Välkommen med Din anmälan!

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Söndag den 22 maj 2011

Dressyrträning för Erika Viklund
Erika Viklund kommer till oss söndag 5 juni och håller dressyrträning.
Prel starttid: Kl 11.00

Enskilt dressyrpass kostar 250 kr/ekipage och passet är ca 30 minuter långt.

Anmälan till dressyrträning görs senast fredag 3 juni till lisa@stallbalans.se eller via tel/SMS 070-377 29 51. Schema mejlas ut till deltagarna dagen innan träning.

Vill Du träna med ridskolehäst/ridskoleponny pratar Du med Anna-Karin. Hästhyra tillkommer.

Välkommen med Din anmälan.
Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Tisdag den 10 maj 2011

Klubbtävlingarna
Nu har vi uppdaterat allt om klubbtävlingarna. Läs mer här...

Fixarkväll i stallet – 27 maj med samling kl 18.30
Vi gör vårfint i stallet och ställer i ordning för tävling. RSB bjuder på fantastiskt goda, grillade hamburgare under kvällen! Anmälan krävs. Läs mer här...

Dressyrträning för Erika Viklund

Erika Viklund kommer till oss söndag 15 maj och håller dressyrträning.
Starttid ännu ej fastställd, men räkna med start under förmiddagen.

Enskilt dressyrpass kostar 250 kr/ekipage och passet är ca 30 minuter långt.

Anmälan till dressyrträning görs senast fredag 13 maj till lisa@stallbalans.se eller via tel/SMS 070-377 29 51. Schema mejlas ut till deltagarna dagen innan träning.

Vill Du träna med ridskolehäst/ridskoleponny pratar Du med Anna-Karin. Hästhyra tillkommer.

Välkommen med Din anmälan.
Hälsningar
Lisa

Hoppträning för Robert

Lördag 21 maj

Första gruppen startar kl 12.00, därefter övriga grupper.
(Frambygge från kl 11.30)

Pris: 150 kr/ekipage.

Anmälan till Lisa via e-post lisa@stallbalans.se eller SMS till 070-377 21 51 senast onsdag 18 maj.

Anmälan ska innehålla Ditt namn, e-postadress och tfn, hästens/ponnyns namn och kategori om ponny. Har Du inte tränat hos oss tidigare, ange även ungefärlig ekipagets utbildningsnivå.

Schema mejlas ut senast dagen innan träning.

Medlemskap hos RSB krävs. Vill Du träna med ridskolehäst/ridskoleponny pratar Du med Anna-Karin. Hästhyra tillkommer

Välkommen med Din anmälan!
Hälsningar
Lisa
_______________________________________________


Måndag den 9 maj 2011

Klubbbtävlingar för alla våra medlemmar!
Nu är det dags för vårens klubbtävlingar med klubbmästerskap.
Alla ridskoleelever får var med och självklart alla våra andra medlemmar också! Vi hoppas att vi får många anmälningar och det är jätteroligt när vi får nya tjejer och killar från ridskolan som också vill vara med.

Vi kommer att ha tävling i dressyr och hoppning och det blir olika nivåer, från lätt till lite mera svår, så att alla kan välja en nivå som känns bra.

Information om tävlingarna finns anslagen i stallet och publiceras här på hemsidan.

Förutom att tävla, så finns det gott fika, goda hamburgare med mera på tävlingsplatsen. Vi ordnar med loppis, där man kan fynda ridgrejor och andra saker. Kanske överraskar vi med andra roligheter också.

Klubbtävlingar med klubbmästerskap
– dressyr 28 maj och hoppning 3 juni
Tävlingsinformation för dressyren: Läs mer här…
Tävlingsinformation för hoppningen: Läs mer här...

Funktionärsuppdrag under klubbtävlingsdagarna
Vill Du hjälpa till med uppgifter under våra klubbtävlingsdagar? Det finns många olika uppgifter och uppgifter som passar alla, från liten till stor! I stallet finns funktionärslista som du kan skriva upp dig på. Du kan också mejla lisa@stallbalans.se och anmäla att Du vill ha en uppgift. Även om man inte själv tävlar, än man välkommen att hjälpa till!  

Fixarkväll i stallet – 27 maj med samling kl 18.30
Vi gör vårfint i stallet och ställer i ordning för tävling. RSB bjuder på fantastiskt goda, grillade hamburgare under kvällen! Anmälan krävs. Läs mer här...

Loppmarknad under klubbtävlingsdagarna – 28 maj och 3 juni
Rensa gömmor och förråd och tjäna en slant. Läs mer här...

Hoppas vi ses på klubbtävlingarna!

Hälsningar
Lisa/Styrelsen RSB
Tfn 070-377 29 51
_______________________________________________


Onsdag den 27 april 2011

5-dagars lägret fullsatt igen
Nu är gårdagens avbokade plats tillsatt och lägret är därmed fullsatt.
Vi tar emot anmälan till reservplats på alla läger.
_______________________________________________

Tisdag den 26 april 2011

Ledig plats i 5-dagars lägret
Vi har fått en avbokning till 5-dagars lägret i augusti. Vill du ha platsen hör av dig så fort du kan. Först till kvarn gäller.
_______________________________________________

Lördag den 23 april 2011

Ponnypromenader
Tryckfelsnisse har varit i farten och angett fel tid för ridningen till kl. 11.30.
Rätt tid är kl. 13.00. Idag lördag den 23 april blir det därför kl. 11.30 men
kommande lördagar kl. 13.00. Läs mer här...
_______________________________________________

Tisdag den 19 april 2011

Hyra häst under sommaren

Nu kan du anmäla ditt intresse för att hyra häst i sommar. Läs mer här...

Påsklovsuppehåll
Lektionerna efter påskovsuppehållet startar upp med början
måndag den 25 april.

Dressyrträning för Erika Viklund

Erika Viklund kommer till oss preliminärt söndag 1 maj och håller dressyrträning.
Starttid ännu ej fastställd, men räkna med start under förmiddagen.

Enskilt dressyrpass kostar 220 kr/ekipage och passet är ca 30 minuter långt.

Anmälan till dressyrträning görs senast torsdag 28 april till lisa@stallbalans.se eller via tel/SMS 070-377 29 51. Schema mejlas ut till deltagarna dagen innan träning.

Vill Du träna med ridskolehäst/ridskoleponny pratar Du med Anna-Karin. Hästhyra tillkommer.

Välkommen med Din anmälan.

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Måndag den 11 april 2011

Ponnypromenader
Nu är det dags för vårens ponnypromenader och vi hälsar alla ridsugna barn,
i alla åldrar, välkomna att vara med på roliga ridutflykter i Björsbyn!

Vi kör igång lördag den 23 april kl. 13.00 Läs mer här...

Sommarjobba hos Ridsällskapet Balans
förlängd anmälningstid senast onsdag den 13 april Läs mer här...

Sommarläger 2011
Nu är den sista platsen i 3 dagars miniläger tillsatt så nu tar vi endast emot anmälan till reservplats. Läs mer här...
_______________________________________________

Lördag den 9 april 2011

Sommarjobba hos Ridsällskapet Balans
Det är bråttom så anmäl dig omgående! Läs mer här...

Sadelinprovning/kontroll
Torsdagen den 14 april 2011 (dagtid) kommer sadelmakarmästare och auktoriserade sadelinprovare Sonja Jonsson från Wången till oss. Välkommen att boka tid för sadelinprovning – innefattar förstås även inprovning/kontroll av befintlig sadel. Läs mer här…

Hälsningar
Lisa/RSB
_______________________________________________

Fredag den 11 mars 2011

Nybörjarridning
Nu är nybörjarridningen fullsatt och anmälan kan endast göras till reservplats och till kö inför höstterminen. Läs mer här...
_______________________________________________

Torsdag den 10 mars 2011

Nybörjarridning
Startar söndag den 13 mars kl. 16.00.

Då vi inte fått svar från alla i ridkön som erbjudits plats så tillämpar vi
"först till kvarn" för de två sista platserna. Läs mer här...
_______________________________________________

Söndag den 6 mars 2011

Viktig information angående Grönt Kort!
Från och med nu är det dags att lägga in alla Gröna Kort i tävlingsdatabasen (TDB).

Det är ryttarens ansvar att se till att det egna Gröna Kortet blir registrerat i TDB under innevarande år. För att kunna anmäla sig till tävlingar från och med 2012 måste kortet finnas registrerat.

Så här gör du som ett ”gammalt” Grönt Kort, d v s tagit Gröna Kortet år 2010 eller tidigare:

1. Börja med att skapa en användare i TDB, om du inte redan har ett konto där.  Direktlänk till TDB

2. Skicka ett mejl till Agneta Lidin på Norrbottens Ridsportförbund att du vill registrera Ditt Gröna Kort. Mejlet ska innehålla ditt namn, personnummer och har du tävlingslicens anger du ditt licensnummer också. (Det licensnummer man får när man löser tävlingslicens första gånger, följer med hela livet.) Lämna också ditt telefonnummer, om Agneta behöver kontakta dig. Agneta på kansliet

Du som tar Grönt Kort från och med i år behöver inte göra något. I och med att Du har gått Grönt Kort-kurs, har Du öppnat eget konto i TDB. När du skrivit ett godkänt slutprov rapporterar kursledaren in detta till Norrbottens ridsportförbund för registrering.

Från och med 2011 får man alltså inget plastkort som ”bevis” på att man har Grönt Kort, utan registreringen i TDB gäller.

Har Du frågor eller funderingar omkring Grönt Kort, så hör av dig!

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Söndag den 27 februari 2011

Sommarläger 2011
Nu är den sista platsen i 5 dagarslägret och kvällskursen för vuxna tillsatt
så nu tar vi endast emot anmälan till reservplats. Läs mer här...
_______________________________________________

Söndag den 20 februari 2011

Sommarläger 2011
Nu är den sista platsen i 4 dagarslägret tillsatt så nu tar vi endast emot anmälan till reservplats. Läs mer här...

Årsmöte
Alla medlemmar hälsas välkomna till till Årsmöte och Medlemsmöte, söndagen den 27 februari, kl 13.00. Plats: Stallstugan, Stall Balans.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar
Medlemsinformation om förmåner, tävlingar och annat aktuellt Läs mer här...

Välkommen
Styrelsen RSB

Hälsningar
Lisa
_______________________________________________

Söndag den 13 februari 2011

Sommarläger 2011
Nu är den sista platsen i 6 dagarslägret tillsatt så nu tar vi endast emot anmälan till reservplats. Läs mer här...

Sommarläger 2011
Anmälningarna till ridlägren rasar in i en jämn ström. I skrivandes stund så finns det bara en plats kvar till 6 dagarslägret, så om du vill vara säker på att få en plats i något av lägren så bör du anmäla dig snarast. Läs mer här...

Nybörjargrupp
En nybörjargrupp startar under våren och kommer antagligen att bli på söndagar kl:16.00, planerad start är den 13 mars. Mer information kommer snart.
Läs mer här...
_______________________________________________

Fredag den 28 januari 2011

Sommarläger 2011
Nu har vi kompletterat sommarlägren med resterande, kvällsläger för vuxna och miniläger för barn. Läs mer här...
_______________________________________________

Onsdag den 26 januari 2011

Hoppgrupper
Nu kan du anmäla dig till vårens hoppgrupper. Läs mer här...

Sommarläger 2011
Nu har vi planerat för våra poplära ridläger sommaren 2011. Skynda att anmäla då platserna snabbt blir fulla! Läs mer här...
_______________________________________________


Tisdag den 25 januari 2011

Priser, information o regler
Nu har vi uppdaterat fliken "Information o regler" samtidigt som prisinformationen för ordinarie lektionsridning har flyttas och finns numera under fliken "Lektioner, läger o drop-in".
_______________________________________________

Tisdag den 18 januari 2011

Grönt kort
Ny info med länk till ridsportförbundets hemsida finns på vår sida om grönt kort. Läs mer här...
_______________________________________________

Söndag den 9 januari 2011

Lektionsstart
De ordinare lektionerna börjar vecka 2 och du börjar din ridning den veckodag du brukar rida eller den dag du bytt till.

_______________________________________________